Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3244
За сьогодні: 0
Вже продано: 519
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перші подробиці нового Seat Arona

До офіційної презентації компактного кроссовера від іспанського бренду Seat залишилось декілька місяців тому все частіше на просторах мережі Інтернет з’являються шпигунські відео, відзняті під час останніх тестів та інформація про технічні особливості новачка. З кожним днем маскування прототипів стає меншим і ми вже можемо розгледіти чіткі образи маленького Seat на ім’я Arona.

Новий компактний кроссовер є нічим іншим як молодшим родичем середньорозмірного паркетника Seat Ateca. Зовнішній вигляд успадкований від більшого за розмірами позашляховика дуже вдало підходить для маленького автомобіля. Новачок отримає не тільки фірмовий дизайн екстер’єру, але і сучасні рішення у інтер’єрі. Головні очікування фанатів бренду знайшли відображення у офіційному тикері, який був нещодавно презентований іспанським автовиробником. Крім моделей концерну VW, побудованих на спільній платформі, конкурувати з Arona будуть такі автомобілі як Nissan Juke та Renault Captur.

В салоні майбутнього Seat Arona ми побачимо знайомі елементи в тому числі цифрову панель приладів. Мультимедійна система зможе без проблем працювати на операційних платформах Android Auto та Apple CarPlay. Водночас, майже немає сумніву, що архітектура інтер’єру буде дуже схожою до хетчбека Seat Ibiza. За попередньою інформацією іспанці дуже ретельно попрацювали над якістю складання елементів салону. Виробник обіцяє, що матеріали обробки не тільки виглядають непогано, а ще і приємні на дотик. До складу базової комплектації потраплять одразу декілька коштовних опцій, які ще декілька років тому були додатковим обладнанням навіть у автомобілів із преміум сегментів.

До лінійки двигунів кроссовера увійдуть бензинові та дизельні мотори потужністю від 115 до 240 к.с. Базовим агрегатом стане 3-циліндровий турбодвигун, який зможе прискорювати маленький позашляховик до першої сотні всього за 9,5 секунд. Найбільш цікавішим поєднанням для майбутніх власників Arona стане 2-літровий дизель на повному приводі з автоматичною коробкою перемикання швидкостей.  

Дебют Seat Arona відбудеться у вересні цього року на автосалоні у Франкфурті…

 

22.05.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перші подробиці нового Seat Arona

Політика конфіденційності